Versenyek

Verseny-kiírás

Diverecorder app

Aktuális versenyek

kiírások

Kiírás

Itt mindent megtalálsz, amire a nevezésre szükséged lehet, ha lejjebb görgetsz. A versenykiírást, a nehézségifok táblát, a versenynaptárt, a szabályokat, és egyetlen kattintással eléred a DiveRecorder App-ot, hogy azt se kelljen keresgélned.

Nehézségi Fok Táblázat

Itt kikereshetitek az ugrásotok nehézségi fokát, amellyel majd beszorozzák a kapott pontszámotokat. Ez és a verseny kiírás alapján össze tudod állítani az ugrásaidat, versenyprogramodat.

Versenynaptár

Itt találjátok az idei év aktuális versenynaptárját. Érdemes gyakran megtekinteni, mert rendszeresen frissül.

Regisztráció

Egyetlen kattintás, nem kell keresgélned a böngészőben, és már is
a DiveRecorder felületén találod magad, ahol leadhatod a nevezési lapodat. (Kattintás a DiveRecorder App. szövegre. Az új megnyíló ablakban az ONLINE SHEETS fülre kattintva a Select Meet szövegdoboz tovább visz a kiírt versenyekre. Válaszd ki azt a versenyt, amire szeretnél nevezni, és máris leadhatod a nevezésedet. Jó munkát!

Nehézségi Fok Táblázat

Mű- és toronyugrás

Nevezés

Tabella Egyéni

Amennyiben nem működik a DiveRecorder applikáció, innen letöltheted az egyéni tabellát/nevezési lapot. Kinyomtathatod és beírhatod az ugrásaidat, majd aláírva leadhatod a versenyirodában.

Tabella Szinkron

Amennyiben nem működik a DiveRecorder applikáció, innen letöltheted a szinkron tabellát/nevezési lapot. Kinyomtathatod és beírhatod az ugrásaidat, majd aláírva leadhatod a versenyirodában.