Elérhetőségek

Kapcsolat

Műugró Klubok Elérhetőségei

Kapcsolódj Velünk

A Magyar Műugró Szakszövetség megtalálható a facebook-on, az Instagram-on és a YouTube-on is. Ha rákattintasz az ikonra, már ott is vagy. Kérlek like-olj és kövess bennünket, így nem maradsz le a legfrissebb hírekről sem. Ha most nem érsz rá oda kattintani, később a következő néven is rákereshetsz közvetlenül az alkalmazásaidból:
Facebook: Hungarian Diving / Instagram: hungariandiving / YouTube: Diving Hungarian

Iroda

H-P: 9:00 – 16:00

Szo: 9:00 – 12:00

Elérhetőség

(+36) 70 474 9871

ildiko.orczan@hungariandiving.com

Hajós Alfréd Sportuszoda
Budapest, Margitsziget 1007

Gy.I.K.

Összegyüjtőttünk pár gyakori kérdést, melyek segítenek eligazodni a magyar műugrás világában. Ha nem találtál választ kérdésedre, keress minket elérhetőségeink bármelyikén vagy írj itt üzenetet.

Milyen módokon vehetek még részt a hazai műugrás életében?

A Magyar Műugró Szakszövetség rendszeresen keres önkénteseket a versenyek lebonyolítására. Várjuk azon, lelkes 15 év feletti önkéntesek jelentkezését, akik szívesen megismerkednének a műugrással, akár hazai, akár nemzetközi sportesemény keretén belül Az önkéntesek felfedezhetik a versenyrendezés kulisszatitkait az előkészületektől a lebonyolításon át, egészen az utómunkálatokig.
A rendező szakszövetség az önkéntesek számára étkezést és pólót biztosít, továbbá kérésre a középiskolai tanulóknak közösségi szolgálatként leigazolja a közreműködésben töltött időt.

Mit tegyek, ha szeretném kipróbálni a műugrást?

A KLUB-ok fül alatt megtalálod a működő műugró egyesületeket. Az egyesületek ABC sorrendbe vannak rendezve, ezért azt javasoljuk, hogy nézd végig az összes egyesületet és ezután dönts, hogy melyik klubot találod szimpatikusnak.

Ha már nem vagyok gyerek, és nem szeretnék versenyezni, de szeretném kipróbálni a műugrást, erre van lehetőségem?

Természetesen, működnek szabadidős tanfolyamok is. Itt ugyancsak azt ajánljuk, hogy válogass a klubok között, s ha találtál kedvedre valót, keresd fel őket.

Mit tehetek, ha szeretném támogatni a műugrást?

Ha magad, vagy céged szeretné támogatni a magyar műugró sportot, azt is megteheted. Ez ügyben kérlek keresd meg a szövetséget az info@hungariandiving.com e-mail címen, vagy telefonon a +36704749871-es számon keresd Orczán Ildikót.

Írj Üzenetet

Adatkezelési tájékoztatás